Splošni pogoji poslovanja

Kontaktirajte nas

Pojasnilo

Treningi in delavnice, ki se izvajajo pod blagovno znamko master change training niso terapije, temveč gre za izobraževanja in preventivo pred boleznimi povezanimi s stresom. V primeru bolezni, naj se udeleženci obrnejo na svojega osebnega zdravnika.

Udeleženci izobraževanj pridobivajo znanja o tem, kako se lahko drugače spopadajo s stresom in ga v življenju zmanjšajo tre bolje obvladujejo.

Urša Milavec, prav tako nobeden izmed morebitnih drugih predavateljev in trenerjev, niti podjetje Popr d.o.o., ne sprejemajo odgovornosti za morebitne napake ali opustitve, niti ne jamčijo, da so informacije, ideje, načrti, sugestije, ki so predstavljene, resnične, primerne in legalne. Udeleženec sam prevzema odgovornost, da se pred kakršnokoli aktivnostjo ali implementacijo posvetuje z odvetnikom, zdravnikom, psihologom ali strokovnjakom za posamezno področje.

Cene

Vse cene na spletni strani in v cenikih so v evrih (€). Če ni drugače navedeno, cene ne vključujejo davka na dodano vrednost (DDV).

Naročilo in prijava

Naročilo posameznega produkta ali prijava na trening se šteje od trenutka, ko stranka vpiše svoje podatke in odda naročilo oz. prijavo na trening. S klikom na gumb za nadaljevanje naročila oz. prijave je stranka preusmerjena na stran, kjer vpiše svoje podatke, ki so potrebni za naročilo oz. prijavo (ime, priimek, naslov, elektronski naslov, telefonska številka, naziv podjetja, opombe).

Prijava se zaključi s klikom na gumb na dnu strani. S prijavo na trening, izobraževanje, delavnico, se stranka obvezuje, da bo poravnala plačilo le-tega po prejemu original računa po mailu ali pošti.

Enkratno plačilo

Enkratno plačilo lahko stranka izvede s plačilom na TRR organizatorja in se po prijavi obvezeže plačati znesek v roku 7 delovnih dni od izvedene prijave.

Plačilo na obroke

Obročno plačilo je mogoče po predhodnem dogovoru z organzatorjem.

Nakup treninga, izobraževanja, delavnice, dogodka, seminarja

Stranka kupi trening, delavnico, dogodek ali seminar po prijavi na posamičen dogodek, ki je razpisan ali po dogovoru z organizatorjem.

Izvedba storitev

Organizator mora storitev izvesti v roku, ki je naveden v ponudbi za posamezno izobraževanje, delavnico, dogodek ali seminar oz. po dogovoru z naročnikom.

Odpoved s strani organizatorja

Organizator si pridržuje pravico do odpovedi posameznega treninga, izobraževanja, delavnice, dogodka ali spremembe terminov. Zavezuje se k obvestilu prijavljenim najkasneje en delovni dan pred predvidenim pričetkom treninga ali delavnice. V primeru odpovedi izobraževanja s strani organizatorja, organizator, morebitno že vplačano kotizacijo, brezobrestno povrne v roku štirinajstih dni od obvestila o odpovedi ali pa omogoči stranki, da kotizacijo porabi za druge storitve.

Odpoved s strani udeleženca

Če udeleženec odpove udeležbo na treningu ali delavnici iz utemeljenih razlogov, kot so bolezen ali nesreča udeleženca ali bližnjega člana njegove družine, se mu opraviči plačilo, vendar le z ustreznimi pisnimi dokazili na info@masterchangetraining.si ali po pošti, na naslov Popr d.o.o., Mencingerjeva 47, 1000 Ljubljana..

Odjava udeleženca od izobraževanja, delavnice, dogodka, seminarja

Skrajni rok za odjavo od izobraževanja je 3 delovne dni pred pričetkom posameznega izobraževanja. Odjava od posameznega izobraževanja mora biti vedno v pisni obliki na info@masterchangetraining.si ali po pošti, na naslov Popr d.o.o., Mencingerjeva 47, 1000 Ljubljana. V primeru odjave po tem datumu, organizator zaračuna 70 % kotizacije za administrativne in druge stroške povezane z odjavo. V primeru neudeležbe brez odjave pa organizator zaračuna celotno kotizacijo treninga ali delavnice.

MCT Treningi

Izbirate lahko med različnimi posebej prilagojenimi MCT treningi.

2 dnevni trening obvladovanja stresa na Brionih

Trening za posameznike

Namen in cilj treninga je poglabljanje harmonije uma, telesa in duha.

Več

Online delavnica o stresu in učinkovitosti

Nova paradigma razmišljanja o stresu in učinkovitosti

Pogost izziv je kako ohraniti optimalno mentalno stanje tudi v najtežjih situacijah.

Več

MCT Club ONLINE PROGRAM ZA POSAMEZNIKE

5 - MESEČNI ONLINE PROGRAM / ZA POSAMEZNIKE

Online program osebne rasti, poglabljanja notranjega miru in harmonije.

Več

Online delavnica o zdravju

3 TEMELJI ZDRAVJA

obvladovanje stresa / naravna hrana / funkcionalno telo

Več

MCT Club RAVNOVESJE MED DELOM IN DRUŽINO

Mesečni program za zaposlene ženske in mame

Online program ravnovesja med delom in družino za zaposlene ženske in mame

Več

2 dnevni trening obvladovanja stresa

Trening za podjetja

Edinstven trening, ki se loteva obvladovanja stresa v kolektivih in pri posameznikih z grajenjem ravnovesja uma, telesa in duha.

Več

Celodnevni trening za podjetja

Nova paradigma razmišljanja o stresu in učinkovitosti

Pogost izziv je kako ohraniti optimalno mentalno stanje tudi v najtežjih situacijah.

Več

Individualni program za posameznike

6 tedenski

Trening poteka 1x tedensko 60 min. Cel program temelji na oblikovanju korenitih in globokih sprememb v razumevanju sebe in sveta okoli nas. 

Več