Dobrodošli na strani

Več sebe

V zbirki VEČ SEBE boste našli izhodišča, temelje in smernice, kje in kako se lotiti svoje poti k ravnovesju in izboljševanju sebe, ne glede na kateri ravni osebne rasti se nahajate v tem trenutku.

TROJČEK V ŠKATLI VEČ SEBE
+ GRATIS TORBA IN POŠTNINA

Trojček vključuje:

  • Knjiga VEČ SEBE.
  • Dnevnik VEČ SEBE
  • Zbirka 50 coaching kartončkov VEČ SEBE
  • Škatla trojčka VEČ SEBE

Z nakupom trojčka pridobite 10% popusta, gratis torbo in brezplačno poštnino.

78,00 € 86,70 €

trojcek torba

O KNJIGI VEČ SEBE

Knjiga vas bo popeljala skozi telesni, duhovni in miselni vidik soočanja z izzivi, k izboljševanju sebe in spoznavanju svoje prave narave in možnosti, kjer se lahko še bolj spoznate in ustvarjate okolje, v katerem boste lažje ohranjali ravnovesje, zadovoljstvo, mir in zdravje.

Nekatera poglavja bodo praktična, druga teoretična. Pogledi so različni: vzeti so iz zenovske tradicije, starodavnih naukov budizma in krščanstva, feng šuja kot tudi sodobnih coaching orodij, poznavanja telesne fiziologije ter modrosti indijskih jogijev, vizionarjev ter mojstrov osebne samorealizacije.

Kot ste verjetno že zaslutili, bo to neobičajna knjiga, polna različnih pogledov v razsežnosti življenja, ki so očem nevidne, povzetih iz starodavnih znanj največjih mojstrov duhovnega razvoja človeštva. Za nadaljnje raziskovanje in poglabljanje bodo na koncu knjige navedeni priporočljivi viri.

31,05 € 34,50 €

o knjigi vec sebe

O dnevniku VEČ SEBE

Na straneh tega čudovitega dnevnika boste našli navdihujoča orodja, koncepte, vaje, vprašanja in citate, ki vam bodo služili kot navdih in pomoč pri načrtovanju in beleženju svoje poti k ravnovesju in več sebe.

Dnevnik je tudi primerno darilo za ljubitelje dnevnikov in vseživljenjskega učenja ter prebiranja navdihujočih misli, citatov in konceptov.

27,00 €

dnevnik vec sebe

O ZBIRKI 50 COACHING KARTONČKOV VEČ SEBE

Gre za zbirko poglobljenih coaching vprašanj, ki je Gre za zbirko poglobljenih coaching vprašanj, ki je koristno orodje tako za posameznike, coache in mentorje kot tudi za tiste, ki se profesionalno ukvarjate z vodenjem ljudi in mehkimi veščinami. Zbirka coaching kartončkov ponuja temeljna coaching vprašanja, ki vam pomagajo pri iskanju in izboljševanju poti k ravnovesju tako v zasebnem kot poslovnem življenju.

Delo s pomočjo vprašanji izhaja iz premise, da ste sami največji strokovnjak za svoje življenje in imate vse rešitve in vire že v sebi. Coaching kartončki z vprašanji vam samo pomagajo držati fokus, širiti perspektivo ter zgraditi koncept rešitve.
Pomembno pa je, da je cel proces za vas zanimiv in motivirajoč in, da na vprašanja ne le samo odgovorite temveč odgovore proaktivno aplicirate v vaše življenje.

Lahko uporabite kartonček, ki ga naključno potegnete ali pa prelistate vse in izberete tistega, ki vam ponuja najprimernejša vprašanja za področje, ki ga želite izboljšati.

25,00 €

kartoncki

Mediji o Več sebe

Mnenja o knjigi

“Tokrat nam je vrla duhovna mojstrica, športnica, soproga in mati podarila novo knjigo oziroma priročnik svojega uspešnega projekta Master Change Training, ki ga je ustvarila pred sedmimi leti z namenom, da bi pomagala ljudem povečati notranji mir, poiskati ravnovesje in prispevati k osebnostni rasti, dobremu počutju in zdravju. Knjigo z zgovornim naslovom Več sebe: pot k ravnovesju je pot za izboljševanje sebe bi v antiki ali renesansi nemara poimenovali Vade mecum (Pojdi z menoj), kot knjižico s praktičnimi in modrimi pojasnili, saj navdihuje in motivira. Nastajala je dobre dve leti kot mozaik člankov, ki jih je Urša črpala iz svoje bogate zakladnice interdisciplinarnega znanja in izkušenj.”

prof. dr. dr. h.c. Marko Pavliha

“Knjiga je izjemno uporaben priročnik za tiste, ki želijo nekaj spremeniti in pri tem več sebe dobiti. Obenem pa je tudi izjemno dober in pester vir znanj in praktičnih napotkov za vse tiste, ki delujejo na področju osebnostne rasti, mentorstva, treniranja in razvoja življenjskih veščin.”

dr. Milan Hosta

“VEČ SEBE je dragocena ogrlica s 113 biseri, ki jih lahko spoznavate po lastni volji in svoji raziskovalni vnemi. Lahko jo berete za dober DAN ali lahko NOČ, kot biblijo-samo-terapijo.”

doc. dr. Tanja Balažic Peček

“Priporočam vsem, ne glede na to, na kateri ravni osebne rasti ste, predvsem pa tistim, ki ste sami sebi največja ovira na poti do srečnega in polnega življenja.”

Nana Milčinski

“Knjigo toplo priporočam staršem kot pomoč pri vzgoji, učiteljem in vzgojiteljem kot ogledalo pri refleksiji o tem, kaj in kako vzgajajo, gospodarstvenikom pri iskanju življenjskega smisla v ekonomiji ter politikom pri iskanju odgovornosti za svoja politična dejanja in prepričanja.”

prof. dr. Matej Tušak

“Urša je uspela z združitvijo svojega izjemnega znanja in izkušenj ustvariti priročnik, ki je tako praktičen kot inspirativen. Njeni nasveti niso le površinski ali enostavni; nasprotno, ponujajo globok vpogled in praktične smernice za tiste, ki si resnično želijo izboljšati kakovost svojega življenja na vseh ravneh.”

dr. Aleksander Šinigoj, predavatelj in avtor knjige Preboj ZDAJ

“Ko sem začela brati knjigo, kar nisem mogla odnehati. Bogata in kvalitetna vsebina, lep in primeren jezik. Zelo jasni in preprosto razloženi koncepti. Skozi branje se začuti, da avtorica res dobro obvlada o čemer pišeš. Bravo, res odlično in koristno branje.”

Monika Valetič Samsa

O avtorici

Urša je formalno izobrazbo zaključila na fakulteti za šport. Leta 2016 je ustanovila Master Change Training, obliko treningov in programov, ki se celostno ukvarjajo z obvladovanjem stresa, povečanjem notranjega miru, osebno rastjo ter ravnovesjem uma, telesa in duha. Skozi večletna dodatna usposabljanja s področij coachinga, hipnoze, nevrolingvističnega programiranja in praničnega zdravljenja je v programe vključila tudi holistični pristop k soočanju s stresom, izboljšanju negativnega počutja ter porušenega ravnovesja nasploh.

Sredi leta 2022 je pričela s podkastom Pot k ravnovesju, v katerem je v debatah z inspirativnimi gosti odkriva dobre prakse in poti do življenja, ki je uravnoteženo, rastoče ter radostno. Urša je žena in mama treh otrok. Z možem Mitjo sta ponosna starša sina Luke ter hčerk Bibe in Hane.

ursa elemental