Dobrodošli na strani

Več sebe

V zbirki VEČ SEBE ZA MLADOSTNIKE boste našli izhodišča, temelje in smernice, kje in kako se lotiti svoje poti k ravnovesju in izboljševanju sebe, ne glede na kateri ravni osebne rasti se nahajate v tem trenutku.

NOVO

O KNJIGI VEČ SEBE za mladostnike

Več sebe za mladostnike je priročnik za osebno rast, ki je namenjen najstnikom in mladostnikom. Pomaga jim najti pravo pot zase, notranje zadovoljstvo in mir. Usmeri jih, da hitreje in lažje dosegajo cilje, hkrati pa se razvijejo v prijetnega ter dobrega človeka.

27,00 €

Vec sebe mladostniki knjiga

10 % POPUST

DVOJČEK VEČ SEBE za mladostnike

Dvojček Več sebe za mladostnike sestavljata knjiga Več sebe za mladostnike in dnevnik Več sebe. Gre za temeljit pristop k osebnemu razvoju mladostnika in povečanju njegovega notranjega miru ter zadovoljstva. S pomočjo knjige boste pridobili koristne usmeritve in izhodišča, z dnevnikom pa bo postala vaša pot doseganja ciljev lažja in hitrejša, saj vsebuje citate, iztočnice, vaje in koncepte, ki motivirajo in usmerjajo na pravo pot.

Z nakupom dvojčka pridobite 10 % popusta in brezplačno poštnino.

49,00 € 54,00 €

Vec sebe mladostniki dvojcek

10 % POPUST

TROJČEK V ŠKATLI VEČ SEBE za mladostnike + GRATIS TORBA IN POŠTNINA

Trojček Več sebe za mladostnike je kombinacija praktičnosti in modrosti, ki jo potrebuje mladostnik pri doseganju ciljev in ohranjanju zadovoljstva ter osebnega napredka. Knjiga Več sebe za mladostnike je priročnik, ki motivira in hkrati ponuja iztočnice do zadovoljstva ter napredka. Dnevnik pomaga iztočnice in modrosti, ki jih pridobite v knjigi, udejanjati v vsakodnevnem življenju. Zbirka coaching kartončkov pa je zakladnica zanimivih vprašanj, ki v mladostniku prebudijo njegov potencial, mu ponudijo prave odgovore in ga pomikajo naprej.

Z nakupom trojčka pridobite 10 % popusta, gratis torbo in brezplačno poštnino.

71,00 € 79,00 €

Vec sebe mladostniki trojcek

NOVO

VEČ SEBE hoodie s kapuco

Ujemite sproščenost z univerzalnim bombažnim hoodijem Več sebe za mladostnike, ki vsebuje podloženo kapuco iz osnovne tkanine in trak v ovratniku.

85,00 €

VECSEBE HOODIE MOCKUP v3

Mediji o Več sebe

Mnenja o knjigi

Meni se zdi knjiga zelo v redu. Napisana je za najstnike v zadnjem razredu osnovne šole ter  srednješolce. Sicer pa jo mirno lahko prebiramo tudi odrasli, nam pride čisto prav. 

Desa Muck

Kako lepo napisana vsebina! Knjigo bom zagotovo kupila zase in še za kakšno darilo.Naši otroci počasi postajajo najstniki in tole se mi zdi res opogumljajoče branje.

Petra Koren

Kako bi si želela, da bi taka knjiga obstajala v času mojega odraščanja. Da bi me odrasel, ki čuti in razume najstnike, prijazno usmerjal skozi leta iskanja sebe, mi pokazal, kje in kako najdem svoje moči, mi odkrival znanja za življenje, s katerimi bom odločno in z zaupanjem vase korakala odraslosti naproti. 

In čeprav je bila knjiga namenjena moji najstniški hčeri, se je pokazala kot neprecenljivo darilo tudi meni. 

Uršin materinsko razumevajoč in spodbuden način pisanja je namreč uspel nagovoriti najstnico v meni, ki je nekje globoko še vedno hrepenela po prav takem vodstvu in modrosti, ki je v svojem okolju takrat ni mogla dobiti. Zato verjamem, da bo ta knjiga zdravilo za marsikaterega odraslega, ki se v najstništvu ni znašel. 

Knjigo iz srca priporočam celotni družini – odraščajočim otrokom kot vodnik, staršem pa kot dobrodošlo izhodišče za pogovore o temah, ki bi jih sami morda spregledali oziroma o katerih ne bi imeli dovolj znanja. Prav tako lahko staršem služi tudi kot smerokaz, katera področja krepiti pri otroku, da bo pripravljen na samostojno odraslost. 

Polona Schmitzberger

To je knjiga, ki bi si jo sama želela dobiti v roke in prebrati v svojih najstniških letih, saj odkriva ravno ta področja, ki so ključna za življenje. Običajno nas v šoli ali doma niso učili teh stvari, še posebej pa ne o mislih in pogledu 'inside out' oz. od znotraj navzven in kako smo sami ustvarjalci svojih občutkov preko misli, posledično življenja, ter kako pomembno je, kakšen pogled na življenje si ustvarjamo. Všeč mi je, da spodbuja razmišljanje s pomočjo vprašanj in da avtorica vodi najstnika vase, v tišino, naravo, konjičke ter poudari moč hvaležnosti. Verjamem, da bo najstnikom v življenju koristila. Menim pa, da  to ni 'obvezno čtivo' le za najstnike, marveč tudi za odrasle.  Knjiga je zelo hitro in lahko berljiva, saj so njena poglavja kratka in razumljiva. Na tak način so lažje dostopna tudi tistim, ki niso tako strastni bralci kot sem sama. Moj zaključek je, da je knjiga vredna branja in jo toplo priporočam. 

Mateja Perme

To je knjiga, ki bi jo moral prebrati vsak najstnik, da bi videl, da se vse zgodi z namenom, kar je v knjigi lepo razloženo. Če se iščeš v življenju in ne veš, kako odgreagirati v danih situacijah, je to prava knjiga zate. Sam zelo nerad berem knjige, hitro odtavam drugam, ko berem, in ne zmorem biti osredotočen na to, kar berem, če mi ni zanimivo. Ko sem začel brati to knjigo, nisem mogel odnehati. Je zelo kratka, pritegnila je mojo pozornost, saj je zelo zanimiva, ker piše o življenjskih stvareh, ki mi bodo prišle prav v življenju, ne samo v najstniških letih. Pomagala mi bo, da mi bo v življenju lažje, saj bom razumel stvari, ki jih prej sploh nisem videl. Poglavja so tako strukturirana, da jih hitro prebereš in te hkrati spodbuja k temu, da si aktiven. To je enkratna knjiga, če želiš delati na sebi in se razvijati.

Maks, študent

Avtorica Urša Milavec je pripravila čudovito knjigo za mlade, ki te na prijeten, topel in razumevajoč način vodi skozi ključna področja osebne rasti. Doživela sem jo kot vodnik, ki te usmerja pri razvoju notranjega miru, krepitvi samozavesti, boljšem razumevanju sebe in lažjem soočanju z vsakodnevnimi izzivi. Praktične vaje in inspirativne misli mi bodo v pomoč pri iskanju ravnovesja v življenju, razumevanju svojih želja, postavljanju ciljev in krepitvi samozavesti pri doseganju teh ciljev. 

Hana, študentka

Avtorica Urša Milavec je pripravila čudovito knjigo za mlade, ki te na prijeten, topel in razumevajoč način vodi skozi ključna področja osebne rasti. Doživela sem jo kot vodnik, ki te usmerja pri razvoju notranjega miru, krepitvi samozavesti, boljšem razumevanju sebe in lažjem soočanju z vsakodnevnimi izzivi. Praktične vaje in inspirativne misli mi bodo v pomoč pri iskanju ravnovesja v življenju, razumevanju svojih želja, postavljanju ciljev in krepitvi samozavesti pri doseganju teh ciljev. 

Magdalena Svetina Terčon

O avtorici

Urša je formalno izobrazbo zaključila na fakulteti za šport. Leta 2016 je ustanovila Master Change Training, obliko treningov in programov, ki se celostno ukvarjajo z obvladovanjem stresa, povečanjem notranjega miru, osebno rastjo ter ravnovesjem uma, telesa in duha. Skozi večletna dodatna usposabljanja s področij coachinga, hipnoze, nevrolingvističnega programiranja in praničnega zdravljenja je v programe vključila tudi holistični pristop k soočanju s stresom, izboljšanju negativnega počutja ter porušenega ravnovesja nasploh.

Sredi leta 2022 je pričela s podkastom Pot k ravnovesju, v katerem je v debatah z inspirativnimi gosti odkriva dobre prakse in poti do življenja, ki je uravnoteženo, rastoče ter radostno. Urša je žena in mama treh otrok. Z možem Mitjo sta ponosna starša sina Luke ter hčerk Bibe in Hane.

ursa elemental