Dobrodošli na strani

Več sebe

NOVO

Hoodie VEČ SEBE

Ujemite sproščenost z univerzalnim bombažnim hoodijem Več sebe za mladostnike, ki vsebuje podloženo kapuco iz osnovne tkanine in trak v ovratniku.

85,00 €

VECSEBE HOODIE MOCKUP v3

Majica VEČ SEBE

 

Ženska majica z logotipom Več sebe iz 100% bombaža v temno sivi barvi s kratkimi rokavi.

Naročite si jo lahko v velikosti M, L ali XL.

22,00 €

majica vec sebe

Dvojček VEČ SEBE

Dvojček vključuje:

  • Knjiga VEČ SEBE.
  • Dnevnik VEČ SEBE

Z nakupom dvojčka pridobite 5 % popusta.

58,50 € 61,00 €

MCT DVA copy v3

Mediji o Več sebe

Mnenja o knjigi

“VEČ SEBE je dragocena ogrlica s 113 biseri, ki jih lahko spoznavate po lastni volji in svoji raziskovalni vnemi. Lahko jo berete za dober DAN ali lahko NOČ, kot biblijo-samo-terapijo.”

doc. dr. Tanja Balažic Peček

“Tokrat nam je vrla duhovna mojstrica, športnica, soproga in mati podarila novo knjigo oziroma priročnik svojega uspešnega projekta Master Change Training, ki ga je ustvarila pred sedmimi leti z namenom, da bi pomagala ljudem povečati notranji mir, poiskati ravnovesje in prispevati k osebnostni rasti, dobremu počutju in zdravju. Knjigo z zgovornim naslovom Več sebe: pot k ravnovesju je pot za izboljševanje sebe bi v antiki ali renesansi nemara poimenovali Vade mecum (Pojdi z menoj), kot knjižico s praktičnimi in modrimi pojasnili, saj navdihuje in motivira. Nastajala je dobre dve leti kot mozaik člankov, ki jih je Urša črpala iz svoje bogate zakladnice interdisciplinarnega znanja in izkušenj.”

prof. dr. dr. h.c. Marko Pavliha

“Knjiga je izjemno uporaben priročnik za tiste, ki želijo nekaj spremeniti in pri tem več sebe dobiti. Obenem pa je tudi izjemno dober in pester vir znanj in praktičnih napotkov za vse tiste, ki delujejo na področju osebnostne rasti, mentorstva, treniranja in razvoja življenjskih veščin.”

dr. Milan Hosta

“Priporočam vsem, ne glede na to, na kateri ravni osebne rasti ste, predvsem pa tistim, ki ste sami sebi največja ovira na poti do srečnega in polnega življenja.”

Nana Milčinski

“Knjigo toplo priporočam staršem kot pomoč pri vzgoji, učiteljem in vzgojiteljem kot ogledalo pri refleksiji o tem, kaj in kako vzgajajo, gospodarstvenikom pri iskanju življenjskega smisla v ekonomiji ter politikom pri iskanju odgovornosti za svoja politična dejanja in prepričanja.”

prof. dr. Matej Tušak

“Urša je uspela z združitvijo svojega izjemnega znanja in izkušenj ustvariti priročnik, ki je tako praktičen kot inspirativen. Njeni nasveti niso le površinski ali enostavni; nasprotno, ponujajo globok vpogled in praktične smernice za tiste, ki si resnično želijo izboljšati kakovost svojega življenja na vseh ravneh.”

dr. Aleksander Šinigoj, predavatelj in avtor knjige Preboj ZDAJ

“Ko sem začela brati knjigo, kar nisem mogla odnehati. Bogata in kvalitetna vsebina, lep in primeren jezik. Zelo jasni in preprosto razloženi koncepti. Skozi branje se začuti, da avtorica res dobro obvlada o čemer pišeš. Bravo, res odlično in koristno branje.”

Monika Valetič Samsa

O avtorici

Urša je formalno izobrazbo zaključila na fakulteti za šport. Leta 2016 je ustanovila Master Change Training, obliko treningov in programov, ki se celostno ukvarjajo z obvladovanjem stresa, povečanjem notranjega miru, osebno rastjo ter ravnovesjem uma, telesa in duha. Skozi večletna dodatna usposabljanja s področij coachinga, hipnoze, nevrolingvističnega programiranja in praničnega zdravljenja je v programe vključila tudi holistični pristop k soočanju s stresom, izboljšanju negativnega počutja ter porušenega ravnovesja nasploh.

Sredi leta 2022 je pričela s podkastom Pot k ravnovesju, v katerem je v debatah z inspirativnimi gosti odkriva dobre prakse in poti do življenja, ki je uravnoteženo, rastoče ter radostno. Urša je žena in mama treh otrok. Z možem Mitjo sta ponosna starša sina Luke ter hčerk Bibe in Hane.

ursa elemental