Dobrodošli na strani

Več sebe

Dobrodošli na strani VEČ SEBE, kjer lahko izbirate med različnimi knjigami, ki vam bodo pomagale na vaši poti do ravnovesja in izboljševanja sebe.

Zbirka ali posamična knjiga vam pomaga pri iskanju notranjega miru in ravnovesja, doseganju ciljev, izkoristku vašega potenciala in izboljševanju vseh vidikov vaše zasebne in poslovne poti.

Gre za celosten in prilagojen pristop k tematiki osebne rasti, saj lahko izbirate med različnimi produkti, ki na svojstven način ustrezajo vašim trenutnim potrebam ali starosti.

Frame 133

Izbirate lahko med različnimi knjigami in njihovimi kombinacijami:

MCT KNJIGA MOCKUP 1 copy

PRIROČNIK

NOVO! Priročnik za mladostnike je namenjen njihovemu napredku, osebni rasti in zadovoljstvu.

vs knjiga

Knjiga

Knjiga je holističen vodnik do ravnovesja z upoštevanjem vseh vidikov živjenja; umskega, duhovnega in energijskega.

vs dnevnik

Dnevnik

Dnevnik ponuja iztočnice do ravnovesja in izboljševanja sebe.

vs kartoncki

Kartončki

Kartončki vsebujejo vprašanja, ki pohitrijo proces ter pomagajo poiskati prave odgovore za napredek.

vs trojcek

Trojček

Trojček je ekskluzivna zbirka vseh treh, ki vam ponuja različne pristope do ravnovesja in izboljševanja sebe.

Na voljo je tudi SELF STUDY spletni program VEČ SEBE.

Mediji o Več sebe

O avtorici

Urša je formalno izobrazbo zaključila na fakulteti za šport. Leta 2016 je ustanovila Master Change Training, obliko treningov in programov, ki se celostno ukvarjajo z obvladovanjem stresa, povečanjem notranjega miru, osebno rastjo ter ravnovesjem uma, telesa in duha. Skozi večletna dodatna usposabljanja s področij coachinga, hipnoze, nevrolingvističnega programiranja in praničnega zdravljenja je v programe vključila tudi holistični pristop k soočanju s stresom, izboljšanju negativnega počutja ter porušenega ravnovesja nasploh.

Sredi leta 2022 je pričela s podkastom Pot k ravnovesju, v katerem je v debatah z inspirativnimi gosti odkriva dobre prakse in poti do življenja, ki je uravnoteženo, rastoče ter radostno. Urša je žena in mama treh otrok. Z možem Mitjo sta ponosna starša sina Luke ter hčerk Bibe in Hane.

ursa elemental