Politika varstva osebnih podatkov in zasebnosti

Kontaktirajte nas

Zagotavljamo, da bomo vse vaše podatke, ki nam jih boste na kakršenkoli način posredovali, brezpogojno varovali ter ravnali z njimi v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1, Uradni list RS, št. 94/2007) oz. v skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR).

Vaših podatkov ne bomo pod nobenim pogojem uporabili brez vašega privoljenja, jih kakorkoli posredovali ali dali v uporabo tretjim osebam ali institucijam, razen v primerih, ki jih določa zakon za potrebe nacionalne varnosti, obrambe, javne varnosti, preprečevanja, razkrivanja, odkrivanja in preganjanja kaznivih dejanj ali kršitve etičnih norm, idr.

Zagotavljamo, da osebnih podatkov ne bomo zlorabili ali kako drugače kršili vaše zasebnosti. Vaši podatki ne bodo nikoli uporabljeni v namene, ki niso v skladu z zakonom, ali v namene, ki bi vam lahko kakorkoli škodovali.

Posredovane podatke bomo uporabili izključno za potrebe pošiljanja zahtevanih informacij z vaše strani in obveščanja o vsebinah in dogodkih master change traininga in vsebin s področja obvladovanja stresa (osebne in poslovne rasti) (e-novice), za namene neposrednega trženja.

Namen obveščanja vključuje tudi segmentiranje in profiliranje za namen neposrednega trženja in zagotavljanja prilagojenih vsebin ter boljše uporabniške izkušnje.

Vaše soglasje lahko kadarkoli prekličete in se odjavite od obveščanja.

Vaše osebne podatke bomo shranjevali in uporabljali do vašega pisnega preklica (npr. odjava od e-novic).

MCT Treningi

Izbirate lahko med različnimi posebej prilagojenimi MCT treningi.

2 DNEVNI trening na Brionih

Trening za posameznike

Program za izboljšanje notranjega in zunanjega sveta

CALM MIND - PRANIC HEALING® - FENGSHUI - HOLOBODY

Več

ADVANCED PRANIC HEALING®

Energijska terapija z uporabo barvnih pran ali chi

Najnaprednejši sistem energijskega zdravljenja, ki uporablja barvne prane.

Več

PRANIC PSYCHOTHERAPY®

Serija strategij z uporabo prane z namenom, da odstranimo negativne vplive in jih nadomestimo z pozitivno, čisto in zdravo energijo.

Več

STRESNO ENERGIJSKI DETOX

Paket 6-ih prano terapij za zmanjšanje stresa

Terapije lahko izvedemo v živo ali na daljavo in z njimi vplivamo na energijske centre, ki so najpogosteje vpleteni, kadar smo pod stresom.

Več

O MOJSTRU CHOA KOK SUI

Več o ustanovitelju sistema Pranic Healing®

Veliki Mojster CHO KOK SUI - ustanovitelj Pranic Healing® sistema

Več

Celodnevni trening za podjetja I

O stresu in učinkovitosti

Pogost izziv je kako ohraniti optimalno mentalno stanje tudi v najtežjih situacijah.

Več

Trening za posameznike

Individualni trening

Program temelji na oblikovanju korenitih in globokih sprememb v razumevanju sebe in sveta okoli nas. En poglavitnih ciljev je utišati um ter pričeti delovati bolj v stiku z pravim jazom.

Več

Celodnevni trening za podjetja II

Povečanje odpornosti na sTRES

Trening je namenjen povečanju odpornosti na stres tako iz mentalnega kot energijskega vidika.

Več

2 dnevni teambuilding za podjetja

Calm mind - Pranic Healing® - Fengshui 

2 dnevni teambuilding za povečanje notranjega miru in ravnovesja.

Več