Udeleženci o treningih

Sodelujemo s podjetji in posamezniki. Z ljudmi na vodstvenih položajih, kot tudi študenti in dijaki.

Sodelovali smo z:

Luna/TBWA, Fakulteta za upravo, Processi, Fakulteta za šport, Zaposlitveni center Avantus, Rotary klub Logatec, ODL svetovanje, Geberit Slovenija, Prinčič d.o.o., Barjans, Zavod Preporod, Zavod za zdravo življenje, Arhi-3k, BBD.BIO.SI, KPGM revizijska družba, Media nepremičnine, Kopi tim, Grid d.o.o., Tibaut d.o.o., Avemed d.o.o., Stahlbau j.p., d.o.o., Svet kapitala ter mnogimi posamezniki.

Kontaktirajte nas

Posamezniki nas obiščejo, ker se želijo umiriti ter priti nazaj v harmonijo.  Zaživeti si želijo bolj lahkotno in z manj stresa. Vse programe Master Change Traininga doživljajo kot način pridobivanja znanj kako se celostno zaščititi pred pretiranim izčrpavanjem in soočanjem z vsakodnevnimi stresnimi situacijami. 

 

Mitja Milavec v2

MITJA MILAVEC

Solastnik in vodja mreže Luna \ TBWA v Adriatik regiji. TBWA je ena največjih globalnih komunikacijskih mrež na svetu.

»Managerji na žalost prepozno prepoznavamo izgorelost. Še več – ko že pride, si to neradi priznamo in zelo redko poiščemo pomoč, vse dokler ni prepozno. Izgorelost je uvrščena med duševne bolezni našega časa, vemo pa tudi, kako težko jo je zdraviti, kaj šele pozdraviti. Delavnica, ki sem se udeležil, je bila uspešna. Tja sem prišel z vprašanji, na katere sem dobil odgovore. Le-te že uporabljam vsak dan. Torej ... priporočam!«

Brez naslova

VESNA RAZBORŠEK

Leta 2010 imenovana za direktorico Doma starejših Šentjur, ki je bil v letu 2016 med prejemniki priznanja »Najtoplejši dom«, ki ga je podelilo MDDSZEM ter časopisna hiša Delo. Istega leta tudi prejemnica nagrade za kvalitetno in strokovno delo na področju socialnega varstva v zadnjih petih letih, ki ga podeljuje Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti.

"Managerji so danes pred izjemnimi izzivi in to ne glede na področje na katerem delujejo. Z veseljem sem se odzvala vabilu ekipe Master Change Traininga in se udeležila enodnevnega treninga. Njihov multidisciplinaren pristop, inovativni tretmaji in celostni vidik so svežina na področju preventive pred stresom ter obnavljanju lastnih virov in managerju omogočijo, da s svojim potencialom seže še dlje, vendar tokrat z več lahkotnosti in moči. Toplo priporočam.​"

DALI

Dali Bungič

Direktorica, LUNA \TBWA

Vodenje sodelavcev zahteva nenehno učenje. Enako ali celo bolj kot operativne veščine so pomembne tiste mehke. Masterchange trening je presegel vsa moja pričakovanja, saj gre za zelo inovativno kombinacijo različnih pristopov in trenerjev, kar posamezniku omogoča, da zelo hitro definira svojo šibko točko oz. tisti del, ki ga pri vsakodnevnem delu ovira pri maksimalnem izkoristku svojih potencialov. Posebej bi izpostavila celovit pristop, s katerim se posvetijo tudi področjem, ki so pri klasičnem coachingu pogosto v ozadju (npr. telesni in duhovni vidik).

BB

Brigita Bavdek

direktorica BB BIO.SI

Z izzivom kako povečati kvaliteto dela in življenja se managerji v podjetjih srečujemo vsak dan, prav vsi. Čarobne palčke za rešitev tega izziva ni, obstaja pa sistematičen pristop, ki ga Urša Milavec z Master Change treningi za obvladovanje stresa zelo kvalitetno izvaja. V našem podjetji je Urša izpeljala tailor made interaktivno predavanje na temo stresa, zaščite pred stresom in izgorelostjo, ki je bilo odlično teoretično zasnovano in povezano s praktičnimi vajami, ki jih lahko vedno znova izvajamo tudi na delovnem mestu in v našem vsakodnevnem okolju. Spoznali smo, da je sproščanje osnova za kvalitetnejše in hitrejše opravljanje nalog. Urša pravi »Naš um je kakor mišica. Bolj kot ga bomo trenirali, večja bo njegova zmogljivost in fleksibilnost razmišljanja » Nikoli ne zaspimo z negativnimi mislimi, v mislih poiščimo rešitve in zjutraj bomo šli novim zmagam naproti.

20190527 1N6A8087 pop.213

Polona Apolonia Loborec

asist., mag. lik. um.

Izredna izkušnja, ki mi je omogočila odmisliti trenutni stres. Po dolgem času sem se popolnoma umirila in bila prisotna v tem trenutku, tukaj in sedaj. Master Change Training na Brionih priporočam vsem, ki se rabijo » resetirati«. Pod odličnim vodstvom Urše in Nane, odmaknjeni iz vsakodnevnega vrveža dobijo telo, um in duh priložnost, da jih slišimo. Podarimo to svoji duši. Zase sem dobila nek pregled kje sem in kaj še potrebujem. Predvsem pa novo izkušnjo, kar nekaj novega znanj, povezavo z ljudmi in čudovito naravo. Sprememba ljudi in okolja se mi zdi idealna za tak program. Kar se tiče pričakovanj sem se predvsem prepustila in bila navdušena nad izkušnjo. Pranic healing me je zelo očaral in je bil zame nekaj novega.

IZJAVE UDELEŽENCEV 2 DNEVNEGA RETREATA NA BRIONIH

Cilj treninga je priti do znanj kako do ravnovesja znotraj sebe, kot tudi v okolju kjer delamo in živimo.

STAŠA K.

Vodja prodaje Prinčič d.o.o.

Nikoli v življenju se še nisem tako močno jokla kot se tudi zelo, zelo, zelo dolgo časa nisem tako energično in res iz srca smejala. Uspelo jim je pomiriti moja negativna čustva in vzbuditi čustva občudovanja seme sebe, kako sem se v resnici sposobna več smejati in se imeti tudi fajn. Že sam sprejem Urše in njene ekipe na Brionih mi je dal občutek pomembnosti, kot da sem Tito. S svojo toplino so takoj prebili mojo blokado in sem ugotovila, da sem bom imela zelo fajn. Zakaj sem se odločila za 2 dnevni trening na Brionih? Ker je bila ti edinstvena priložnost preživeti vikend na Brionih na katerih še nisem bila in to sama s sabo. Šla sem z zadržkom, ker nisem točno vedela kaj se bo dogajalo, bilo me je strah in sem bila tudi malo negotova. Potem pa pridem na Brione. Takoj, ko sem dala kovček v sobo sem začutila posebno energijo. Kaj se je zgodilo v teh dveh dneh? V delovnem okolju nisem več pod stresom, ko me prime ustvarjalna dušica se sprostim, uživam in vem, da bom še bolj uspešna, ker končno znam umiriti svojo energičnost in razumem delovanje uma. Vsi trenerji so mi zelo dobro odprli oči kako pomembno je, da delaš na sebi. Vsem toplo priporočam vse oblike Master Change Traininga.

Poglej video

IZTOK P.

Lastnik in direktor ODL svetovanje

Poleg res lepega dopusta na Brionih nam je ekipa MCT trenerjev res pričarala spremembo pogleda na naše vsakdanje življenje. Dobili smo priložnost spoznati sami sebe bolje. Najprej moram reči, da sem 2 dnevni trening na Brionih vzel samo kot dopust. Na koncu se je zgodilo to, da se je očitno tam, od vseh informacij, ki sem jih dobil toliko stresa sprostilo, da me je takoj za tem malo položila vročina. Kajti vemo, da ko stres popusti ponavadi tudi zbolimo. Misel, ki sem jo dobil po treningu: Kaj pa če je smisel življenja imeti se fajn?

Poglej video

BRIGITA B.

Lastnica in direktorica BB BIO.SI

Na nek način se mi je čas ustavil. Priporočam trening res vsakemu podjetniku, ki želi iti novim ciljem naproti. Bilo je izvrstno! Voditi podjetje je moje poslanstvo. Ampak to vodenje prinese tudi veliko izzivov, ki jih moraš včasih nekako zložiti, da najdeš potem novo pot, možnosti in priložnosti. In, če človek sam ni umirjen, urejen in v »antistresnem« delovanju težko vodi zaposlene. Z velikim veseljem sem se udeležila 2 dnevnega treninga na odlični lokaciji na Brionih, kjer se mi je na nek način čas ustavil v smislu, da sem zbrala mirnost, novo energijo, samozaupanje in samozavest, da bom še bolje vodila in bila še boljša podjetnica in dosegala dobre rezultate še naprej. Zavedam se, da je vsako podjetje odraz vsakega podjetnika, zato se zavedam, da se je včasih treba umiriti. Urša nas je s svojo ekipo trenerjev umirila, se individualnemo posvetila vsakemu s coachingom, s katerim sem dobila nove poglede iz drugega zornega kota, kot sem doslej gledala na izzive, ki so me spravljali v stres.

Poglej video

PETRA P.

Kaj pa če bi svoje MISLI ˝obrnili˝ SEBI v prid? Urša, Petra, Primož in Nana vam bodo pričarali transformacijo pogleda na vaš vsakdan, ki vam bo, če si boste to dovolili, obrnil vaše življenje v smer, ki ste si jo vedno želeli. Bi želeli spoznati, kako vse to narediti zelo enostavno in zabavno? Bi jim dopustili, da bi vam pokazali, kako lahko ˝pravi˝ FOKUS naredi HOKUS POKUS? Aja, pa ne pozabite se po koncu druženja z njimi poGLEDATI v ogledalu in spoznati to NOVO osebo v svojem življenju – kajti to ste VI SAMI. Prijetno, pogumo, raburljivo in navdihujoče raziskovanje in ljubeče, potrpežljivo in strastno spoznavanje vaše nove NAJ LJUBŠE osebe vam želim. Kaj pa če je smisel življenja IMETI SE FINO?

Janez G.

Lastnik in direktor Stahlbau jp.

Zelo zadovoljen sem z izvedbo in vsebino. Naučil sem se kako in kje urediti kaj po Feng shui principu po hiši, kot tudi v svoji notranjosti (Calm mind). Lepa izkušnja, fajn ambient, fina družba, klima, odkriti pogovori in še bi lahko našteval. Z moje strani same pohvale, bilo je nepozabno.

Izjave udeležencev 2-dnevnega MCT teambuildinga

IZJAVE udeležencev 2-dnevnega antistresnega MCT teambuildinga, septembra 2018 na Brionih, za podjetje Processi, ki se ukvarja z IT rešitvami za večje poslovne sisteme.

Fokus teambuildinga je bilo zmanjšanje stresa v kolektivu in iskanje rešitev na 3-eh nivojih (1. nivo-UM: učinkovito delovanje kolektiva z manj stresa, 2. nivo-TELO: določitev življenskega sloga odpornega na stres ter 3. nivo-DUH: sproščanje napetosti v kolektivu )

DUŠAN A.

DIREKTOR, PROCESSI

Zelo sem zadovoljen z organizacijo treninga. Pozitivno sem presenečen kako smo se sodelavci povezali, kar je zaradi stresa, ki ga imamo v kolektivu težko narediti v domačem okolju. Super izbira okolja- otoka Brioni za izvedbo teambuildinga. Super je bilo. Super mi je bilo, da smo prišli do rešitve stresnega primera iz naše prakse. Pomagalo nam je, da smo dobili nov pogled na problem, ki nas spravlja v stres. Imeli smo kombinacijo reševanja poslovnih izzivov in osebne rasti, kar je bilo super. Dobili smo tudi usmeritev za naprej, ker smo spoznali osebnostne tipe vseh posameznikov.Top.

NEVENKA R.

PROCESSI

MCT koncept um/duh/telo mi je zelo zanimiv in tudi soglasno smo se, kot kolektiv odločili za vaš trening zaradi tega. Iz vsakega dela treninga sem dobila nekaj uporabnega tako zase, kot za kolektiv. Prav tako sem tudi dobila zelo konkretne napotke, kako osebnostne tipologije prepoznati pri drugih ljudeh in bom to znanje uporabila pri delu s strankami.

Poglej video

DAMJAN D.

PROCESSI

MCT koncept Um/duh/telo je pri spopadanju s stresom zelo dober in skozi cel trening je bil razporejen v pravi količini. Vsem MCT trenerjem je uspelo, da smo se odprli do te mere, da smo v dveh dneh prišli do konkretnih rezultatov na konkretnih primerih, ki nas kot kolektiv spravljajo v stres, ne da bi se ob tem skregali. To je na podobnih delavnicah zelo redko.

Poglej video

BARBARA M.

PROCESSI

Bilo mi je super. Upam, da se ponovno vidimo čez pol leta na meritvah in kontroli rezultatov.

IVAN B.

PROCESSI

Zelo pozitiven mi je bil občutek povezanosti kolektiva do katerega je prišlo v teh dveh dneh.

PETRA M.

PROCESSI

Všeč mi je bilo, da smo si izmenjali tudi naše občutke, ki niso vezani samo na posel temveč na naša osebna doživljanja ostalih članov kolektiva. Predvsem mi je bilo všeč, da smo imeli v programu tudi telesno sproščanje in rekreacijo. Bilo mi je super.

Poglej video

VESNA K.

PROCESSI

Všeč mi je bilo, da vam je uspelo, da noben izmed nas v vseh treh dneh med programom ni bil nič na telefonu ali računalniku, kar je v našem kolektivu zelo redko. Dokazali smo si, da zmoremo biti ne samo 1 uro, temveč kar 3 dni brez računalnikov

ALEŠ ČIBEJ

PROCESSI D.O.O.

Dobra in zelo koristna širina delavnic, prava osvežitev in trening novih znanj, metod, za boljšo uravnoteženost, zdravje, posameznika in odnose v skupini. Pri posameznikih tima je sprožilo pravi zagon za spremembe, različne izboljšave življenja. Z veliko truda in zelo kakovostno posredovanje znanja različnih področij.

MCT Treningi

Izbirate lahko med različnimi posebej prilagojenimi MCT treningi.

Program za posameznike

Individualni program za VEČ SEBE

Individualna srečanja so zasnovana tako, da vas s pomočjo ciljnih vprašanj korak po korak pomikajo do več sebe in notranjega ravnovesja.

 

Več

2 dnevni RETREAT na Brionih

Trening za posameznike

2 dnevni program izboljšanja ravnovesja, povečanja notranjega miru in vpeljave novih navad

VEČ SEBE - PRANIC HEALING® - HOLOBODY®

Več

Celodnevni trening za podjetja

Povečanje odpornosti na sTRES

Trening je namenjen povečanju odpornosti na stres tako iz mentalnega kot energijskega vidika.

Več

2 dnevni teambuilding na Brionih

Calm mind - Pranic Healing® - Fengshui 

2 dnevni teambuilding za povečanje notranjega miru in ravnovesja.

Več