Politika varstva osebnih podatkov in zasebnosti

Kontaktirajte nas

Zagotavljamo, da bomo vse vaše podatke, ki nam jih boste na kakršenkoli način posredovali, brezpogojno varovali ter ravnali z njimi v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1, Uradni list RS, št. 94/2007) oz. v skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR).

Vaših podatkov ne bomo pod nobenim pogojem uporabili brez vašega privoljenja, jih kakorkoli posredovali ali dali v uporabo tretjim osebam ali institucijam, razen v primerih, ki jih določa zakon za potrebe nacionalne varnosti, obrambe, javne varnosti, preprečevanja, razkrivanja, odkrivanja in preganjanja kaznivih dejanj ali kršitve etičnih norm, idr.

Zagotavljamo, da osebnih podatkov ne bomo zlorabili ali kako drugače kršili vaše zasebnosti. Vaši podatki ne bodo nikoli uporabljeni v namene, ki niso v skladu z zakonom, ali v namene, ki bi vam lahko kakorkoli škodovali.

Posredovane podatke bomo uporabili izključno za potrebe pošiljanja zahtevanih informacij z vaše strani in obveščanja o vsebinah in dogodkih master change traininga in vsebin s področja obvladovanja stresa (osebne in poslovne rasti) (e-novice), za namene neposrednega trženja.

Namen obveščanja vključuje tudi segmentiranje in profiliranje za namen neposrednega trženja in zagotavljanja prilagojenih vsebin ter boljše uporabniške izkušnje.

Vaše soglasje lahko kadarkoli prekličete in se odjavite od obveščanja.

Vaše osebne podatke bomo shranjevali in uporabljali do vašega pisnega preklica (npr. odjava od e-novic).

MCT Treningi

Izbirate lahko med različnimi posebej prilagojenimi MCT treningi.

2 dnevni trening obvladovanja stresa na Brionih

Trening za posameznike

Namen in cilj treninga je poglabljanje harmonije uma, telesa in duha.

Več

Online delavnica o stresu in učinkovitosti

Nova paradigma razmišljanja o stresu in učinkovitosti

Pogost izziv je kako ohraniti optimalno mentalno stanje tudi v najtežjih situacijah.

Več

MCT Club ONLINE PROGRAM ZA POSAMEZNIKE

5 - MESEČNI ONLINE PROGRAM / ZA POSAMEZNIKE

Online program osebne rasti, poglabljanja notranjega miru in harmonije.

Več

Online delavnica o zdravju

3 TEMELJI ZDRAVJA

obvladovanje stresa / naravna hrana / funkcionalno telo

Več

MCT Club RAVNOVESJE MED DELOM IN DRUŽINO

Mesečni program za zaposlene ženske in mame

Online program ravnovesja med delom in družino za zaposlene ženske in mame

Več

2 dnevni trening obvladovanja stresa

Trening za podjetja

Edinstven trening, ki se loteva obvladovanja stresa v kolektivih in pri posameznikih z grajenjem ravnovesja uma, telesa in duha.

Več

Celodnevni trening za podjetja

Nova paradigma razmišljanja o stresu in učinkovitosti

Pogost izziv je kako ohraniti optimalno mentalno stanje tudi v najtežjih situacijah.

Več

Individualni program za posameznike

6 tedenski

Trening poteka 1x tedensko 60 min. Cel program temelji na oblikovanju korenitih in globokih sprememb v razumevanju sebe in sveta okoli nas. 

Več