O Urši

3 Principles transformativni Coach, NLP Mojster Praktik, NLP Business in Life Coach ter Mojster Hipnoze z mednarodnimi certifikati dr. Richarda Bandlerja. Diplomirala na Fakulteti za šport. Idejna in kreativna vodja MASTER CHANGE TRENINGA.

Kontaktirajte nas

Moje ime je Urša Milavec in sem ustanoviteljica, trener in vodja Master Change treninga. Celostno obravnavnje doživljanja našega življenja in okoliščin, ki ga krojijo je glavno vodilo vseh oblik treningov.

Kot diplomantko fakultete za šport me je vedno zanimalo delovanje človeškega telesa, vpliv gibanja na ljudi, človeško počutje in rezultate.

Prva leta po diplomi sem posvetila predvsem učenju športne vzgoje otrok in mladostnikov. Po rojstvu mojih treh otrok pa me je nemirni in radovedni duh gnal k ustanovitvi centra za dobro počutje, kjer sem leta 2008 začela združevati pristope iz športa, rekreacije, nege telesa in prehrane.

Leta 2014 sem svoja znanja začela dopolnjevati še z vidika uma in pridobila v naslednjih dveh letih  vse stopnje  certifikatov iz nevrolingvističnega programiranja, coachinga in hipnoze, ki so mi odprla povsem nov svet v delovanje človeškega uma in tudi telesa.Tako sem začela vključevati v treninge obvladovanja stresa, ki jih vodim poleg telesnega vidika tudi vpliv našega nezavednega pri doseganju harmonije in notranjega miru.

Svoja znanja redno izpopolnjujem na seminarjih, tako doma ( Mastermind akademijia- pri dr. Aleksandru Šinigoju in Adrianu Kezele) kot v tujini (dr. Richardu Bandlerju, soustanovitelju NLP-ja, Paulu McKenni, svetovno znanemu hipnotizerju, Michael Neillu-3 Principles coaching in Tonyju Robbinsu, najvplivnejšima coachema za osebno in poslovno rast, ter filozofu in mistiku Syd Banksu, utemeljitelju 3 principov).

V treninge vključujem 3 Principles/principe (mind/um, counciousness/zavest, thought/misel) in njihov vpliv na naše doživljanje samih sebe, kot okolice. Ko posameznik ponotranji delovanje treh principov se zgodi notranja transformacija, ki mu omogoča ohranjanje notranjega miru in harmonije ter delovanje s polnim potencialom, kljub izkušanju neprijetnih notranjih ali zunanjih okoliščin. 

l. 2020 sem postala redna kolumnistka za Svet Kapitala-časopisne hiše Delo, za področje harmonije in notranjega miru, namenjeno poslovni srenji.

MCT Treningi

Izbirate lahko med različnimi posebej prilagojenimi MCT treningi.

2 dnevni retreat na Brionih

Trening za posameznike

Namen in cilj treninga je poglabljanje harmonije uma, telesa in duha.

Več

5 - MESEČNI ONLINE PROGRAM

Program za posameznike

Online program osebne rasti, poglabljanja notranjega miru in harmonije.

Več

RAVNOVESJE MED DELOM IN DRUŽINO

Mesečni program za zaposlene ženske in mame

Online program ravnovesja med delom in družino za zaposlene ženske in mame

Več

RAVNOVESJE / POGLOBLJENI

Mesečni ONLINE program - poglobljeni

Program temelji na poglobitvi v našo pravo naravo ter s tem povečanju notranje moči in miru za soočanje z vsemi vlogami, ki jih živimo ter izzivi, ki jih dobivamo.

Več

2 dnevni teambuilding na Brionih

Trening za podjetja

Edinstven trening, ki se loteva obvladovanja stresa v kolektivih in pri posameznikih z grajenjem ravnovesja uma, telesa in duha.

Več

Celodnevni trening za podjetja

O stresu in učinkovitosti

Pogost izziv je kako ohraniti optimalno mentalno stanje tudi v najtežjih situacijah.

Več

Trening za posameznike

Individualni trening

Program temelji na oblikovanju korenitih in globokih sprememb v razumevanju sebe in sveta okoli nas. En poglavitnih ciljev je utišati um ter pričeti delovati bolj v stiku z pravim jazom.

Več

IN & OUT

Celovit program za posameznike z Uršo in Nano

Idividualni program za zdravje, ravnovesje, pospešeno spremembo in dobro počutje.

Več

IN & OUT

DELAVNICA z Uršo in Nano

Delavnica za za zdravje, ravnovesje, pospešeno spremembo in dobro počutje

 

Več