Paket 6-ih prano terapij za zmanjšanje stresa

STRESNO ENERGIJSKI DETOX

Terapije lahko izvedemo v živo ali na daljavo in z njimi vplivamo na energijske centre, ki so najpogosteje vpleteni, kadar smo pod stresom.

Kontaktirajte nas

STRESNO ENERGIJSKI DETOX

Stres je vseprisotno dejstvo današnje dobe in je eden največjih povzročiteljev resnih bolezenskih in psihičnih stanj, zato ga moramo pravočasno odpraviti ali omejiti.

Na našem eteričnem telesu se vpliv stresa kaže v obliki zgoščene notranje avre, pomanjkanju energije na določenem organu, prenasičeni energiji na določenem organu ali energijskemu centru (čakri), zožani zunanji avri, upadlih žarkih zdravja in poškodbah na zaščitni mrežici določenega energijskega centra (čakre).
S paketom 6 prano terapij, ki jih lahko izvedemo v živo ali na daljavo, vplivamo na energijske centre, ki so najpogosteje vpleteni, kadar smo pod stresom. Namen prano terapij je, da očistimo, energiziramo in ozdravimo energijske centre.
 

Po vsaki posamični terapiji boste čutili hitro olajšanje napetosti in notranjo pomirjenost.

 

Več o PRANIC PSYCHOTHERAPY®

Praniča psihoterapija, ki jo je razvil Mojster Choa Kok Sui, temelji na starodavnih ezoteričnih principih, ki jih je uspel združiti v oprijemljive in pragmatične postopke zdravljenja. Energijsko polje je sestavljeno iz čaker, meridianov in različnih nivojev avre, kjer so vgrajeni čustveni in duševni sistemi.

S pranično (energijsko) psihoterapijo tako vplivamo na pravilno delovanje naših energijskih centrov (čaker), jih očistimo negativnih delčkov (elementarjev) in negativnih miselnih in čustvenih entitet, ki jih zakrpamo ter jim dovedemo energijo. Poleg tega klienta podučimo, kako lahko pridobiva energijo iz univerzalnega polja skozi kronsko čakro, ki se nahaja na vrhu glave, in kako sam vzdržuje svojo avro čimbolj čisto ter se zaščiti pred vplivi stresa iz okolja in ljudi, s katerimi je dnevno v interakcijah.To je serija strategij z uporabo prane (življenjske energije) z namenom, da odstranimo negativne vplive in jih nadomestimo s pozitivno, čisto in zdravo energijo.


Komu priporočam Stresno energijski detox:

  • ljudem, ki so pod hudim stresom zaradi zunanje ali notranje (bolezen) okoliščine;
  • ljudem, ki želijo svoje počutje dvigniti na višjo raven in si povrniti notranji mir;
  • ljudem, ki so poslovno zelo obremenjeni in so pod neprekinjenim stresom:
  • ljudem, ki imajo težavne odnose, ki jih obremenjujejo;
  • najstnikom in študentom, ki so obremenjeni s šolskimi obveznostmi.

 

Cena in potek:

CENA: 420€ (ddv vključen)
*plačilo možno v 2 obrokih po 210€

Prvo seanso naredimo online ali v živo, kjer se tudi pogovorimo, kje je največji izziv povezan s stresom in kako ga bolje obvladovati. Prva seansa traja 120 minut in po pogovoru izvedemo prvo prano terapijo.

Ostalih 5 seans, ki trajajo približno 30 minut, poteka na daljavo. Za dan in uro njihove izvedbe se dogovorimo vnaprej. Pomembno je, da ste v času sprejemanja energije in zdravljenja odprti in bolj dovzetni.


Prenesi PDF Programa

Izvajalka programa in idejna vodjaIzvajalka vseh Pranic Healing® terapij je Urša Milavec, idejna in kreativna vodja Master Change Traininga in Master Energy Healinga.

Urša je transformativni coach, NLP Mojster Praktik in Mojster Hipnoze z mednarodnimi certifikati dr. Richarda Bandlerja ter izvajalka zdravljenja z življenjsko energijo - prano, po metodi Pranic Healing Advanced® in Pranic Psychotherapy® by Master Choa Kok Sui. Diplomirala je na Fakulteti za šport v Ljubljani.


Veliki Mojster CHOA KOK SUI
- ustanovitelj Pranic Healing® sistemaŽivel je na Filipinih, njegovi predniki pa so bili kitajskega rodu. On je ustanovitelj Inštituta za notranje študije.
Bil je zelo uspešen poslovnež, po izobrazbi je kemijski inženir.

Več kot 40 let je mojster Choa Kok Sui skupaj z visoko izobraženimi in usposobljenimi zdravniki, jogiji, terapevti in jasnovidci raziskoval obsežno področje znanosti in umetnosti energijskega zdravljenja.

Po dolgotrajnih raziskavah je svoje delo, ugotovitve ter nauke predstavil javnosti v sistematičnih in poglobljenih učenjih, ki so danes v osnovi razdeljeni na dva sklopa: zdravljenje z energijo in osebni duhovni razvoj. Tako je razvil moderni sistem Pranic Healing® in Arhatsko jogo®.

Vsa znanja je združil tudi v večjem številu knjig, ki so trenutno prevedene v več kot 30 svetovnih jezikov.


Več info in naročanje na:

ursa@masterchangetraining.si  ali po tel.: 040/882-611

Ostali MCT Treningi

Izbirate lahko med različnimi posebej prilagojenimi MCT treningi.

2 DNEVNI trening na Brionih

Trening za posameznike

Program za izboljšanje notranjega in zunanjega sveta

CALM MIND - PRANIC HEALING® - FENGSHUI

Več

5 - MESEČNI ONLINE PROGRAM

Program za posameznike

Online program osebne rasti, poglabljanja notranjega miru in harmonije.

Več

Calm Mind & Pranic Healing®

Mesečni ONLINE program - RAVNOVESJE poglobljeni

Program temelji na pridobivanju znanj kako lahko sami vplivamo na naše fizično, mentalno in energijsko telo, da bomo ostali zdravi in v ravnovesju. 

Več

ADVANCED PRANIC HEALING®

Energijska terapija z uporabo barvnih pran ali chi

Najnaprednejši sistem energijskega zdravljenja, ki uporablja barvne prane.

Več

PRANIC PSYCHOTHERAPY®

Serija strategij z uporabo prane z namenom, da odstranimo negativne vplive in jih nadomestimo z pozitivno, čisto in zdravo energijo.

Več

RAVNOVESJE MED DELOM IN DRUŽINO

Mesečni program za zaposlene ženske in mame

Online program ravnovesja med delom in družino za zaposlene ženske in mame

Več

2 dnevni teambuilding na Brionih

Trening za podjetja

Edinstven trening, ki se loteva obvladovanja stresa v kolektivih in pri posameznikih z grajenjem ravnovesja uma, telesa in duha.

Več

O MOJSTRU CHOA KOK SUI

Več o ustanovitelju sistema Pranic Healing®

Veliki Mojster CHO KOK SUI - ustanovitelj Pranic Healing® sistema

Več

Celodnevni trening za podjetja

O stresu in učinkovitosti

Pogost izziv je kako ohraniti optimalno mentalno stanje tudi v najtežjih situacijah.

Več

Trening za posameznike

Individualni trening

Program temelji na oblikovanju korenitih in globokih sprememb v razumevanju sebe in sveta okoli nas. En poglavitnih ciljev je utišati um ter pričeti delovati bolj v stiku z pravim jazom.

Več

IN & OUT

Celovit program za posameznike z Uršo in Nano

Idividualni program za zdravje, ravnovesje, pospešeno spremembo in dobro počutje.

Več

Naroči se na naše e-novice